Divljao na cesti: Golman PSG-a slupao Lamborghini koji uopšte ne pripada njemu

Rentao automobil kada se vratio u Poljsku

Divljao na cesti: Golman PSG-a slupao Lamborghini koji uopšte ne pripada njemu

Endin Čaušević
Teme:

Sezona u Francuskoj zvanično je prekinuta prije nekoliko sedmica, te su igrači dobili dozvolu da idu na odmor.

Mnogi igrači PSG-a iskoristili su priliku da se vrate svojim kućama, te da provedu neko vrijeme s porodicom. Među prvima koji je napustio Pariz bio je rezervni golman Marcin Bulka.

Poljak se vratio u rodni Wyszogrod gdje je proveo kućnu izolaciju. Međutim, njegov odmor ne ide kako je očekivao.

Naime, poljski mediji objavili su danas da je Bulka sinoć imao saobraćajnu nesreću, te da je u potpunosti slupao Lamborghinija. On je pokušao da pretekne jedan aubomobil, ali je izgubio kontrolu i udario je u Hyndai koji je bio ispred.

Nakon toga Bulka je sletio s ceste, ali na svu sreću prošao je bez ozbiljnih povreda. No, fotografije pokazuju da od Lamborghinija koji košta 224.000 eura nema ništa, a što je najgore automobil nije bio njegov, već rentan.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Image

Image

Top Komentari

Zoilomas
osiguranje je tu , nije problem
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi