Donio je Liverpoolu Ligu prvaka, a sada odlazi u najlošiji tim Bundeslige

Iznenađujući transfer na pomolu

Donio je Liverpoolu Ligu prvaka, a sada odlazi u najlošiji tim Bundeslige

Admin Čaušević

Liverpool je prije dvije godine postao prvak Evrope nakon što je u finalu pobijedio Tottenham s 2:0.

Ključne golove u pohodu na Ligu prvaka postigao je Divock Origi, zabijao je u polufinalu Barceloni kao i u finalu protiv Tottenhama.

Godinu i pol kasnije Origi se nalazi na izlaznim vratima Anfield Roada, a karijeru bi mogao nastaviti u Bundesligi.

Njemački Sky izvještava kako Liverpool i Schalke 04 dogovoraju razmjenu igrača. Origi bi put Gelzerkirhena, dok bi u Englesku stigao Ozan Kabak.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, popularni Rudari su trenutno najlošiji tim Bundeslige, zakucani su za dno i nakon 13 odigranih mečeva ne znaju za pobjedu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi