Salčin: Od strane pojedinaca učinjena mi je nepravda, ali izabrao sam da šutim

Igrač Sarajeva se ponovo oglasio

Salčin: Od strane pojedinaca učinjena mi je nepravda, ali izabrao sam da šutim

E. Čaušević

Mladi fudbaler Sarajeva, Đani Salčin, oporavlja se od operacije koljena i do kraja sezone neće biti u konkurenciji za utakmice bordo kluba.

Salčin je nedavno operisan zbog povrede koljena koju je zadobio na jednom od treninga Sarajeva prošlog mjeseca.

Mladi fudbaler se oglasio na Instagramu nakon operacije s porukom koja je izazvala dosta reakcija bordo kluba.

"38 dana čekanja je prošlo. Operacija je napokon odrađena, hvala svima na podršci, posebno porodici. Puno patnje, boli i nepravde sam doživio u ovih mjesec dana. Puno laži sam se naslušao dok su mi ruke bile vezane. Hvala mi što sam to sve izdržao i ostao spreman za sve što dolazi. Sad je vrijeme da opet okrenemo ringišpil na NAŠEM Koševu!Vidimo se uskoro!, napisao je Salčin.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNuanJxDA2T/[/instagram]

Navijači Sarajeva pitali su se o kakvim lažima priča Salčin, a on je danas ponovo odlučio da se oglasi kako bi dao objašnjenje.

Oglasi

Poručio je da pojedinci ne mogu i nikada neće ugasiti njegovu ljubav prema bordo klubu, te da je izabrao da šuti o nepravdi koja mu je učinjena od strane pojedinaca.

Đani Salčin
Đani Salčin FK Sarajevo FK Sarajevo Pozicija: MF

Statistika

7 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

"Bordo porodico. Dobio sam mnogo poruka od Vas, kako podrške, tako i pitanja šta se sve izdešavalo i kome je posvećen onaj tekst od prije par dana. U ovom trenutku mogu samo reći da pojedinci oko kluba nikad neće ugasiti moju ljubav prema klubu i zbog toga sam izabrao da šutim o nepravdi koja mi je ućinjena od strane pojedinaca".

"Nikad neću staviti sebe ispred bordo boje i svetog grba. Ja sam dijete ovog kluba i znam dobro šta znači nositi ovaj dres. To je za mene najveća čast, kao što sam i ranije rekao, to je za mene uvijek bio san. Također hvala mojim saigračima na podršci, uz njih sam do kraja. Joč jednom hvala Vam. Zajedno do duple krune!", poručio je fudbaler Sarajeva.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CNzrSzZjrfE/[/instagram]

Đani Salčin je u bordo dresu odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je i jedan gol. Debi za tim sa Koševa upisao je 25. maja 2019. godine u utakmici protiv GOŠK-a.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 21-godišnji bek je prošao sve omladinske selekcije naše zemlje, a za mladu reprezentaciju nastupio je na četiri utakmice.

Ugovorom za Sarajevo je vezan do juna 2024. godine.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Vjerovatno su te spremali za MDK, ko zna sto te guraju na beka i sto Velkoski ili Susic imaju prednost i vecu minutazu od tebe..
8 1
eminho
Karabeg za zafrkao,provjereno
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi