Salčin: Učinit ću sve da Velež bude prvi na polusezoni

Stigao na posudbu među Rođene

Salčin: Učinit ću sve da Velež bude prvi na polusezoni

E. Škorić

Igrači Veleža spremaju se za novi meč, koji će odigrati sutra navečer i to protiv ekipe Slobode.

Rođeni će na svom stadionu ugostiti Tuzlake i sada će se u potpunosti posvetiti domaćem šampionatu nakon što su eliminisani od Elfsborga u trećem pretkolu UEFA Konferencijske lige.

Velež je u tri kola osvojio četiri boda, što je znatno manje od planiranog, pa će ekipa koju predvodi sjajni trener Feđa Dudić uraditi sve da sutra ostvari pobjedu i da se otisne ka samom vrhu tabele. Uostalom, ova perspektivna ekipa je već pokazala u Evropi da može puno, a u prvenstvu ima najveće ambicije.

Novo ime u ekipi Veleža je Đani Salčin, koji je stigao na posudbu iz Sarajeva.

"Drago mi je da sam tu. Moja želja je bila da dođem. Htio sam pomoći Veležu, htio sam se vratiti i nadam se da ću opravdati očekivanja šefa i navijača i jedva čekam da počnem utakmicu", rekao je Salčin, dodavši:

"Daću sve od sebe da Velež bude prvi na kraju polusezone".

Jesu li dobri nastupi Veleža u Evropi utjecali na to da se vratiš u klub?

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bilo je neke priče i prije priprema da dođem ovdje, tako da to što su bili dobri u Evropi nije razlog zašto sam sada došao".

Salčin je također istakao da je atmosfera u timu sjajna i da će igrači sutra uraditi sve da Velež vrate na pobjednički kolosijek.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Matic
Izgledom se uklapa u vjestacku tvorevinu iz vrapcica. Mnooogo lici na migranta.
6 28
Rajvosa2019
Sretno mali - ali imam osjecaj kao da se u upravi drogiraju . Imamo mali izbor igraca , nisu sposobni da registruju strance > i jednog od najperspektivnijih igraca u klubu u kojeg se ulagalo skoro 10 godina ide na posudbu direktnoj konkurenciji za Evropu , umjesto da dobije vecu minutazu i sansu . Boze sacuvaj , prave gresku za greskom a niko direktno ne preuzima odgovornost - uz to sve i lazu + mazu nam oci
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi