Demir Peco u Veležu?

Prometno u Mostaru danas

Demir Peco u Veležu? · Saznajemo

E. Škorić

Demir Peco vraća se u Premijer ligu BiH, a kako saznaje SportSport.ba, nosit će dres Veleža.

U toku dana trebala bi da dođe i zvanična potvrda, no prema informacijama koje imamo, on će narednu sezonu provesti u Veležu kao posuđen igrač.

S Rođenima se povezivao ranije ovog ljeta, ali tada nije uspio da se vrati u matični klub jer je njegov klub Varaždin tražio preveliku odštetu.

Peco je Mostarac, prošao je omladinske selekcije Rođenih te je bio velika želja klupske Uprave i trenera Feđe Dudića.

Dogovrena je saradnja na posudbenoj osnovi, pošto on i dalje ima ugovor s Varaždinom, koji je ispao iz HNL-a i sada je član 2. lige.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

26-godišji krilni nogometaš je iz Veleža u ljeto 2016. godine prešao u Radnik, ali je prošle godine iz bijeljinskog kluba otišao u Varaždin. Ima osam nastupa za U21 reprezentaciju BiH i tačno 100 premijerligaških nastupa.

Zanimljivo da je Velež osim njega posljednjeg dana prijelaznog roka posudio i Đanija Salčina iz Sarajeva. On je dogovorio do kraja polusezone.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Evo ga pojacanje za meceve sa Feyenordom ahahahahahahahahahaha Dje ste ba mostarski sosoni, sta bi ono sinoc? hahahahahahahahahahaha
4 19
hotonjskimaher
Ekipa iz druge hrvatske lige posuduje igrace velezu koji igra 3 pretkolo evrope toliko o nama i koliko su klubovi u hnl jaki pa makar i u 2 ligi
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi