Đani Salčin se vratio u Mostar, igrat će na posudbi

Novi član Veleža

Đani Salčin se vratio u Mostar, igrat će na posudbi

E. Škorić

Dvadesetjednogodišnji Đani Salčin ostatak sezone provest će u svom Mostaru.

Salčin se vratio u rodni Mostar i on će u toku dana, dok se sredi papirologija, potpisati za Velež, u koji dolazi na posudbu do kraja ove polusezone iz FK Sarajevo.

Ponikao je u Sarajevu, igrao za omladinske selekcije bordo tima, a od 2019. godine je dio prvog tima.

U aprilu ove godine je operisan zbog povrede koljena, a tada je imao zanimljivu objavu.

"Bordo porodico. Dobio sam mnogo poruka od Vas, kako podrške, tako i pitanja šta se sve izdešavalo i kome je posvećen onaj tekst od prije par dana. U ovom trenutku mogu samo reći da pojedinci oko kluba nikad neće ugasiti moju ljubav prema klubu i zbog toga sam izabrao da šutim o nepravdi koja mi je učinjena od strane pojedinaca", napisao je tada na društvenim mrežama.

On n je u bordo dresu odigrao 18 utakmica u svim takmičenjima, a postigao je i jedan gol. Debi za tim sa Koševa upisao je 25. maja 2019. godine u utakmici protiv GOŠK-a. Ugovorom za Sarajevo je vezan do juna 2024. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas je objavio fotografiju iz Mostara i to ispred natpisa "Forza Velež". Time je samo potvrdio glasine da karijeru nastavlja u redovima Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Da nece igrat i protiv Feyenorda? Hahahahahahahahahahahahahaha Razguzise Svedi Vrapcice
3 32
BordoBijeli
Sretno Djani,vrati nam se jos jaci.Rodjeni,dobili ste dobrog igraca(bar na kratko).Malo mi nema logike slati Salcina na posudbu a ostaviti Pidru ali dobro...
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi