8

Komentari (8)

StarMoVe
Momak je odlično igro srcem za Velež treba ga vratit!
zgembo.popuslic
Koliko ovo ima sefova u Velezu? :)
rabodimis
"koji me je doveo u nespremnom stanju" ??? Jel te stid izjavit ovako nesto ? Platu si ipak redovno uzimao, nisi je vracao nego si naplacivao i lezanje ?? Zato te i nema nigdje, od tvog vrhunskog talenta nista iskoristio nisi.. Vaznije je bit "namazan" nego napredan i dobar u onom sta radis ? Dace Bog da te Fedja naucio bar osnovnim radnim navikama, da zaradis platu posteno a ne na "namazanu foru"..
damir1922
ne kontam buraz :) pa momak nije mogao biti u formi ako nije imao minutažu. Nije prvi koji je došao iz Sarajeva ili nekog drugog kluba i ostvario dobar rezultat u Veležu. Prije nego se nekog optuži da je uzimo platu, trebalo je prozvati one koji su bili spremni plaćati igrača na kojeg nisu pretjerano računali.
rabodimis
@damir1922 Braca ako je sebi dozvolio da bude nespreman sa 18-19 godina ja stvarno ne razumijem njegove ambicije.. Uopste nije bitno jel u Velezu il negdje drugo, bitan je njegov stav.. Evo ovako bi to trebalo bit - "Želiš slavu, ali to košta. Ovdje ćete to platiti znojem, suzama i umorom", reko je 2016. Pintus igračima kada je tek došao u Real.".... Ako je vec odlucio bit igrac, ima talenta, ljubav prema lopti.. cemu ljenost ? Mozemo mi prozivat koga hocemo al o tom on odlucuje a ne neko sa strane.. Drago bi mi pravo bilo da uspije al me nervira ovaj njegov stav.. Cuj nespreman bio a placen da bude spreman, to mu je posao, zivi od tog.. PS Uopste nemam nista protiv njega nit protiv Veleza, drago mi je sto moze i zna, nervira me samo njegov pristup..
Panta_rei
Drug, nadam se da samo nisi upucen kako je momak imao tesku povredu i nije igrao zbog toga. Operisao je koljeno na kraju prosle sezone i zato nije bio spreman. Tako da, nemojte tako lahko donositi sud. Sve ti najbolje zelim.
rabodimis
@Panta_rei Nisam mu sudio, samo primjecujem da je lijen, kao i vecina igraca u FK Sarajevu.. Da trenira i radi na sebi nebi svako malo bio povrijedjen.. To je moje misljenje. Takodje, svako dobro...
*p!p!t@*
Bravo Đani! Da nam se uskoro vratiš u fullu aBd :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.