Dječak koji je prije nekoliko dana bio junak, danas bio na ručku sa igračima Tottenhama
Dječak koji je sjajno reagovao na utakmici protiv Olympiakosa je danas bio na ručku sa igračima Tottenhama

Trener Tottenhama je donio osmijeh na lice dječaku

Dječak koji je prije nekoliko dana bio junak, danas bio na ručku sa igračima Tottenhama

S. Pašalić

Tottenham danas u utakmici 14. kola Premier lige na svom terenu igra protiv Bournemoutha.

Spursi nastavljaju takmičenje u engleskom prvenstvu nakon što su prije nekoliko dana u Ligi prvaka nakon preokreta slavili protiv Olympiakosa sa 4:2.

Jose Mourinho je tako ostvario i drugu pobjedu od svog dolaska na klupu londonskog kluba, a jedan detalj sa utakmice protiv grčkog tima je oduševio mnoge ljubitelje nogometa.

Naime, Tottenham je početkom drugog poluvremena stigao do 2:2 kada je Kane postigao gol, ali je njemu prethodila sjajna reakcija jednog od dječaka koji je zadužen za sakupljanje lopti.

On je brzo bacio loptu igraču Spursa koji ju je zatim ubacio iz auta, a Kane je na kraju akcije pogodio. Mourinho je cijenio ovaj potez dječaka pa mu se odmah i zahvalio, a danas je uradio još jednu stvar za njega.

Naime, dječak je imao priliku da se nađe zajedno na ručku sa igračima Tottenhama uoči meča protiv Bournemoutha i po fotografijama se čini da je bio oduševljen zbog toga.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije