Hoće li zbog načina na koji je otišao iz Tottenhama Pochettino napraviti veliku izdaju?
(Foto: EPA)

Arsenal čeka

Hoće li zbog načina na koji je otišao iz Tottenhama Pochettino napraviti veliku izdaju?

M. Šljivak

Mauricio Pochettino nedavno je dobio otkaz na klupi Tottenhama.


Saradnja sa argentinskim stručnjakom raskinuta je nakon pet godina, a na njegovo mjesto stigao je Jose Mourinho, koji je u dva meča ostvario dvije pobjede.

Pochettino je nakon otkaza postao tražena roba na evropskom tržištu. Mnogi su zainteresovani za njegove usluge, a kao prvi kandidat za njegov potpis spominje se minhenski Bayern.

Ipak, svoju šansu da ga angažuje sada traži i Arsenal. Navodno će mu rukovodstvo londonskog tima ponuditi ugovor nakon otkaza Unaiju Emeryju i računaju da bi ga mogli nagovoriti da preuzme tim.

U prošlosti je zbog odanosti Spursima Pochettino često naglašavao da nema šanse da će voditi Arsenal u budućnosti, ali način na koji ga je Daniel Levy otjerao iz Tottenhama bi mogao promijeniti njegovu odluku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ostaje međutim da se vidi šta će na kraju uraditi Pochettino. Ponuda mu ne nedostaje, a sasvim sigurno da bi sve navijače Spursa zabolilo ako bi preuzeo velikog rivala.

Za njih bi to sasvim sigurno bila izdaja i ne bi mu lako oprostili ako sjedne na klupu Arsenala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ISTINA
Doktor za Murinja,gdje god ode preporodiće tim,stručnjak par exelince.
4 1
Mele
Moderan trener moderan i napadacki fudbal...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi