Dječak koji je prišao Pjaniću za fotografiju nekoliko minuta prije toga saznao tužne vijesti

Omladinac Juventusa teže povrijeđen

Dječak koji je prišao Pjaniću za fotografiju nekoliko minuta prije toga saznao tužne vijesti

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić jutros je odradio preglede nakon povrede aduktora u jučerašnjoj utakmici protiv Brescije.

Pjanić je u igru ušao u drugom poluvremenu, ali je na terenu proveo tek sedam minuta i zbog povrede je napustio teren. Bh. veznjak je obavio ljekarske preglede i ubrzo bi trebalo biti poznato koliko će odustvovati s terena.

Prilikom njegovog dolaska u kliniku J Medical desila se zanimljiva situacija. Jedan od dječaka je stidljivo prišao Pjaniću i fotografisao se s njim, a La Gazzetta dello Sport otkrila je o kome se radi.

Naime, dječak koji je od Pjanića tražio fotografiju jeste član akademije ovog kluba. On je prije Pjanića također bio na pregledima i saznao je da je teže povrijedio meniskus, te da ga očekuje duža pauza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pjanić je s njim malo popričao i saznao šta se dešava, te mu je pružio podršku. Nadamo se da Pjanićeva povreda nije ozbiljnije prirode, te da će on biti spreman za baraž i meč protiv Sjeverne Irske.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti