Dječak nije ni pretpostavljao šta će da se desi dok je ispraćao oca na Svjetsko klupsko prvenstvo

Sreća od neba veća

Dječak nije ni pretpostavljao šta će da se desi dok je ispraćao oca na Svjetsko klupsko prvenstvo

Edmir Škorić

Neke stvari nemoguće je zaboraviti, pa tako ni mladi navijač Flamenga jednu situaciju s aerodroma neće moći izbaciti iz glave.

Velika je euforija kod navijača Flamenga nakon što je klub osvojio Copa Libertadores, a sada ide po trofej najboljeg klua na svijetu.

Flamengo je drugi favorit na Svjetskom klupskom prvenstvu u Dohi, odmah iza Liverpoola, a brojni navijači brazilskog prvaka odlučili su se otići u Katar. Flamengo danas igra protiv Al-Hilala polufinale i ima ulogu favorita.

Pogledajte kompletnu ponudu za današnji meč Flamenga i Al-Hilala.

Jedan navijač nije želio da otkrije sinu da će ga povesti sa sobom u Dohu. Sin ga je došao ispratiti, ali nije ni slutio da će na kraju i on dobiti priliku da ode gledati Flamengo uživo u mečevima Svjetskog klupskog prvenstva.

Kada je otac sinu pokazao karte i najzad otkrio da putuju zajedno, uslijedilo je neopisivio slavlje, ali i potekle su suze radosnice.

Top Komentari

Guber
Jbg u nas djeca dočekuju oca iz Njemačke
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije