Igrač Flamenga nakon velike pobjede zasvirao i zapjevao, ali nije se baš proslavio
Rafinha nije pokazao neki prevelik talent kada je sviranje i pjevanje u pitanju

Bolje mu je da se drži nogometa

Igrač Flamenga nakon velike pobjede zasvirao i zapjevao, ali nije se baš proslavio

S. Pašalić

Nogometaši Flamenga su sinoć u finalu Copa Libertadoresa savladali River Plate sa 2:1 i tako postali prvaci Južne Amerike.

Tim iz Brazila je gubio nakon prvog poluvremena, a i u nastavku nije bio prevelika prijetnja po gol Argentinaca, ali je u završnici nastala prava drama i šok.

Prvo je u 89. minuti Gabriel Baarbosa izjednačio na 1:1 i činilo se kako će utakmica otići u produžetke.

Ipak, u 92. minuti je uslijedio šok za navijače River Platea kada je isti igrač pogodio za 2:1 i tako svom timu donio veliku pobjedu i odveo ga do osvajanja trofeja.

Veliko slavlje je nastalo nakon završetka meča, kako navijača, tako i igrača Flamenga.

Jedan od igrača, Rafinha, je odlučio da zapjeva i zasvira uživo u programu, ali nije pokazao prevelik talent pa se čini da je bolje da se drži nogometa. Ali, ko mu može zamjeriti u ovoj situaciji...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi