Dječak razbio nos, Salah se potrudio da mu ovo bude jedan od najljepših dana u životu

Obožava Egipćanina

Dječak razbio nos, Salah se potrudio da mu ovo bude jedan od najljepših dana u životu

E. Škorić

Dječak (11) čekao je ispred trening kampa Liverpoola svoje idole, a zbog Mohameda Salaha je razbio nos.

Dječak je zajedno s godinu dana mlađim bratom ugledao Salaha u automobilu i počeo je trčati, ali je od silnog uzbuđenja na kraju udario u stub rasvjete i razbio nos.

Kada je to Salah primijetio, zaustavio je automobil i izašao da pomogne dječaku, na kraju je pala i zajednička fotografija.

"Vidio je da je dječak povrijeđen i pokazao je pristojnost jer se vratio nazad da bi provjerio kako se osjeća. Mo je pitao jesu li momci dobro i dao im je veliki zagrljaj koji im je bio potreban. Pokazao je klasu. Luis je i zaboravio na povredu", objavio je očuh klinaca uz fotografiju.

Top Komentari

dragonBH
ljudeskara
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi