Dječaku je sinoć na utakmici Sarajeva ispunjen san

Ko čeka taj i dočeka

Dječaku je sinoć na utakmici Sarajeva ispunjen san

Admin Čaušević

Utakmica prvog pretkola Lige prvaka između Connah's Quay Nomadsa i Sarajeva igrana je Cardiff City stadionu i to bez prisustva publike. 

Sluteći po objavam na Twitteru sinoć je jednom dječaku ispunjen san jer je konačno dočekao da pogleda utakmicu uživo sa stadiona.

Ed Johnson je se našao u grupi sretnika koji su mogli posmatrati utakmicu s lica mjesta, a njegovoj sreći nije bilo kraja što svjedoče i objave i njegovog oca.

U jednoj od objava Ed nestrpljivo čeka početak meča uz himnu Lige prvaka nakon što su izašli igrači oba tima na teren zaista prelijepog stadiona.

[twitter]https://twitter.com/davejohno9/status/1296421770430418944[/twitter]

Bez obzira na poraz Ed je bio sretan i nasmijan što potvrđuje i fotografija njegovog oca uz zahvalu Cardiff Cityju što su pazili na dječaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

[twitter]https://twitter.com/davejohno9/status/1296183921579823104[/twitter]

Podsjećanja radi, utakmicu je Sarajevo dobilo s 0:2 i zasluženo osiguralo plasman u drugo pretkolo te tako zakazalo okršaj s Dynamom iz Bresta.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti