Fudbalski as za kojeg su svi čuli se pojavio na dodjeli Zlatne lopte, neprepoznatljiv je!

Legendarni napadač

Fudbalski as za kojeg su svi čuli se pojavio na dodjeli Zlatne lopte, neprepoznatljiv je!

Admin Čaušević

Ceremonija dodjele Zlatne lopte ne može proteći bez najvećih zvijezda tako će biti i ove godine, a priliku da otvori crveni tepih dobio je čuveni napadač koji izgleda neprepoznatljivo za mnoge.

Cijeli svijet iščekuje trenutak kada će Leo Messi po osmi put dobiti Zlatnu loptu, a vrata zvanicama je otvorio legendarni Djibril Cisse.

Cisse je makazama presjekao vrpcu na crvenom tepihu i svi koji su dobili pozivinicu su dobili zeleno svjetlo da mogu zauzeti svoje mjesto u teatar Chatelet.

Čuveni napadač je privukao pažnju i ovaj 42-godišnjak izgleda zaista neprepoznatljivo u odnosu na igračke dane. 

Nekada sjajni strijelac se odlučio za bijelo odijelo te plavu boju kose zbog čega su mnogi ostali iznenađeni.

Oglasi

Francuz je poznat po tome da je i tokom karijere imao ekstravagantne frizure i vrlo često je bio ofarban u plavo ili bi iscrtavao linije u kosi.

Cisse je svoje igračko ime izgradio u Auxerreu, a najveći transfer karijere je ostvario u Liverpool s kojim je osvojio i Ligu prvaka.

Kad je igrao za Marseille doživio je tešku povredu noge te mu je prijetio i kraj karijere. Prvi put se od fudbala oprostio sa 34 godine.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Igranju se vratio nakon dvije godine pauze, tačnije 2017. Igrao je uglavnom za niželigaše, a prošle godine je nastupio i u King Leaugea Gerarda Piquea.

Podsjećanja radi, glavni kandidat za osvajanje Zlatne lopte za 2023. godinu je Leo Messi koji će prestižnu nagradu dobiti po osmi put u karijeri što će biti apsolutni rekord.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi