Mlada studentica poludjela za čuvenim napadačem - to što ima ženu i četvero djece nije bio problem

Alina je bila očarana Francuzom

Mlada studentica poludjela za čuvenim napadačem - to što ima ženu i četvero djece nije bio problem

Edmir Škorić

Nekadašnji reprezentativac Francuske, porijeklom iz Afrike, bio je poznat zbog svojih neobičnih frizura, ali ni nogometne sposobnosti se ne smiju zanemariti.

Odavno ne igra, ali dok je bio na terenu - itekako su ga svi poštovali. Radilo se o sjajnom napadaču, koji je svojevremeno igrao za Liverpool i imao je izuzetno respektabilnu karijeru, pa i pored činjenice da je bio jako kontroverzan i da je često lumpovao i radio loše stvari.

Danas ima 41 godinu i dugačku listu ekipa u kojima je nastupao. Osim spomenutog Liverpoola, tu su njegov prvi klub Auxerre, zatim Marseille, Sunderland, Panathinaikos, Lazio, QPR, a jedan od posljednjih timova bio mi je ruski Kuban Krasnodar, za koji je potpisao 2013. godine. Dobro, sada već svi znamo da se radi o Djibrilu Cisseu.

Djibril Cisse iz perioda dok je nastupao za slavni Liverpool

U Krasnodaru se nije proslavio, odigrao je samo 15 utakmica i postigao četiri gola, ali ipak je došao kao velika zvijezda na zalasku karijere i samo po sebi Rusima je bilo dovoljno to što je tu. A to što je tu bilo je očigledno privlačno i Ruskinjama, pa i onim mlađim djevojkama.

Cisse je samo nekoliko mjeseci proveo u Rusiji, ali dovoljno da očara sve djevojke. Alina Chus bila je studentica koja je 2011. godine proglašena najljepšom navijačicom ruskog prvenstva.

Alina Chus - najljepša navijačica u Rusiji 2011. godine

Nakon ove pobjede Alinin život se promijenio - počela se pojavljivati u emisiji Headbutt, a potom je dobila posao u marketinškom odjelu Kubana. Također se djevojka redovno pojavljivala u reklamama koje je pripremala press služba kluba.

Oglasi

Alina je bila mlada, jako lijepa, zgodna, pametna i privlačna cura. Cisse je kao velika zvijezda popustio, Alina ga je očarala, pa je rizikovao i brak zbog nje. On i Alina su neko vrijeme bili u tajnoj vezi, a u to je vrijeme imao ženu i četvero djece. Na njegovu (ne)sreću, oni nisu bili s njim u Rusiji.

Začudo, uz sve to Alina se nadala da je sa Cisseom stvar ozbiljna. I nemalo se iznenadila kada je saznala da nije ni pokušao sakriti da je vara. Optuživši napadača za izdaju, prekinula je s njim, ali je kasnije rekla da je to bila prava ljubav s njene strane i da je jednostavno bila spremna na sve samo da ostane pored njega.

Alina u društvu Djibrila Cissea

Ipak, iako je bio oženjen i imao djecu, Cisse se nije sakrivao, javno se fotografisao sa svojom mladom djevojkom. Pitanje je da li ju je zaista volio, ali očito je uživao dok su bili zajedno.

Njemu nije smetalo da ih vide zajedno

Alina je bila zaljubljena u kontroverznog napadača, ali jednostavno morala je da odustane od njega kada je shvatila da je "zabranjeno voće". Bivši reprezentativac Francuske je bio mnogo stariji od lijepe Krasnodarke, ali sve ono što je već posjedovao i šta je imao, očito je prevagnulo da se zaljubi u njega.

Djibril Cisse je već godinama u penziji, a kao igrač je osvajao FA kup Engleske, Ligu prvaka, Superkup Evrope, Kip Francuske, prvenstvo i Kup u Grčkoj, te razne individualne nagrade. Uz sve trofeje, može da se pohvali i da je bio s mladom i zgodnom Ruskinjom koja se smatrala jednom od najljepših navijačica u to vrijeme u tako velikoj zemlji.