Djourou: Spahić je vrhunski igrač, biće nam od velike pomoći

Djourou: Spahić je vrhunski igrač, biće nam od velike pomoći

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac Emir Spahić prije par dana potpisao je ugovor sa HSV-om s kojim se već priprema za narednu sezonu.

Nekadašnjeg kapitena našeg nacionalnog tima sjajno su dočekali u HSV, a njegovim dolaskom oduševljeni su svi, od čelnika kluba pa do igrača.

Jedan od onih koji je izrazio svoje oduševljenje zbog dolaska Spahića je i iskusni švicarski reprezentativac Johan Djourou s kojim bi se Spahić mogao boriti za poziciju u ekipi.

"Emir je vrhunski igrač i sigurno će nam biti od velike pomoći", za njemačke medije je istakao iskusni švicarski reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Konkurencija je dobra. Uostalom, mislim da u ekipi trebamo imati spoj mladosti i iskustva, te igrače koji su spremni preuzeti odgovornost", dodao je Djourou.

Podsjetimo, Djourou je u HSV stigao 2013. godine, a u dosadašnjoj karijeri nastupao je još za Arsenal, Birmingham i Hannover.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.