Do kada više? Nakon Sarajeva istu sudbinu doživio i Zrinjski!
Španski Ricardo de Burgos Bengoechea napravio veliku grešku

Nevjerovatno

Do kada više? Nakon Sarajeva istu sudbinu doživio i Zrinjski!

A. Čaušević

Prije nekoliko sedmica velika nepravda nanesena je FK Sarajevo, a večeras je istu sudbinu doživio Zrinjski.

Sarajevu u duelu drugog prekola Lige prvaka protiv Dynamo Bresta potpunu neopravdano poništen gol Mersudina Ahmetovića.

Ahmetović nije bio u ofsajd poziciji, ali sudije sa Kipra su svejedno odlučile da ne pokažu na centar te je bh. šampion bio pokraden na tom meču.

Večeras se ista stvar desila Zrinjskom i to u finišu utakmice drugog pretkola Europa lige protiv Olimpije.

Naime, Ivančić se u 87. minuti nalazio u kaznenom prostoru kada je poslao jednu loptu u peterac, ali fudbaler Olimpije je uletio klizeći te je loptu rukom poslao u korner. 

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Iako je imao odličan pregled i sve vidio sudija iz Španije Ricardo de Burgos Bengoechea nije odlučio da pokaže na bijelu tačku već samo na korner.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zapad
Navijam za Sarajevo. Naravno u europi za bih klubove al ovo je sramo sta se ne svira gledamo po evropi pipne malo ruku penal odma. Ovdje zaustavlja loptu nista. Al evo ga 2 3 pravda
11 0
fantasma
Sudija pakas, al bravo za Zrinjski!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi