Do sada neviđena provokacija na Nou Campu!
FOTO: AS.com

Hrabar i "mangupski" potez

Do sada neviđena provokacija na Nou Campu!

Admin Čaušević

Rivalstvo Barcelone i Real Madrida je među najvećim na svijetu. Okršaj ova dva giganta se smatra možda i najznačajnijim u svijetu fudbala. 

Neko od pristalica Reala je uspio napraviti zaista hrabar potez tako što je na semafor Nou Campa ispred VIP lože postavio grb kraljevskog kluba.

Na fotografiji sa utakmice Barcelona - Eibar se može vidjeti kako je grb postavljen tačno ispred mjesta gdje sjedi klupski predsjednik Josep Maria Bartomeu.

Interesantno niko od prisutnih u lož nije primjetio grb, a šepkuliše se kako je neko htio prisjesti na muku Bartomeuu koji u posljednje vrijeme nije u dobrim odnosima s navijačima Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom pobjede nad Eibarom (5:0) mnogi navijači Barcelone su tražili odlazak predsjednika, ali na njegovu sreću spasio ga je sjajni Lionel Messi koji je zabio četiri gola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi