Nemanja Zlatković potpisao za FK Tuzla City
Nemanja Zlatković je igrao u nekoliko klubova u Srbiji, bio i u inostranstvu, a u ljeto 2012. godine je potpisao za FK Sarajevo

Bivši igrač Sarajeva

Nemanja Zlatković potpisao za FK Tuzla City · Zvanično

E. Škorić

Nemanja Zlatković, 30-godišnji lijevi vezni, potpisao je danas ugovor sa Tuzla Cityjem.

Zlatković je donedavno bio član srbijanskog Voždovca, a kao slobodan igrač je sa premijerligašem iz Simin Hana potpisao ugovor na dvije i pol godine.

Radi se o igraču koji ima bogatu karijeru, nastupao je u Srbiji za Voždovac, Zemun, Novi Pazar, bio nekoliko puta u inostranstvu, a zanimljivo da je u ljeto 2012. godine stigao i u FK Sarajevo, iz kojeg je godinu dana kasnije otišao u Panachaiki.

Prethodno je Tuzla City potpisao Eldina Trumića i Slavka Brekala, a očekuje se da ovaj tim bude pojačan s još nekoliko igrača.

Tuzla City je u srijedu počela s pripremama za nastavak sezone, a trener Slobodan Starčević morat će sada da dodatno uigrava ekipu koja je doživjela određene promjene tokom zimske stanke.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Joco Stokić i Lazar Obradović više nisu igrači FK Tuzla City

Na prozivci u srijedu potvrđeno je da Starčević u drugom dijelu sezone neće računati na Šećerovića i Vukmirovića koji su napustili klub ove zime, te također na Josu Stokića i Lazara Obradovića s kojima je raskinuta saradnja.

Nakon jesenjeg dijela prvenstva Tuzla City se nalazi na desetoj poziciji sa 20 osvojenih bodova i cilj ovog tima je da što prije osigura opstanak u društvu najboljih.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi