11

Komentari (11)

MaDaj
Komentariše se kao Ovaj tip je los jer je 8mi u cvajti... A bazdarevic ispada iz 2 lige francuske i on je trener svih trenera hahahahaha
United_HZ
E Jes i bohum neki jak protivnik ja konto lik srušio Hamburg ili štutgart
Milos1312
Mirsada pratim vec neko vrijeme i cudilo me da nisu o njemu pisali jer i vise nego dobro vodi Regensburg. Onda se nedjes ti koji ne cijenis i ne postujes i poseres se na sve.
United_HZ
E ja qurca i trenera uspjeh mu 8. mjesto, a i ko da vodi real madrid i on dođe na naslovnu sportsport garant jer mu kum ili amidzic radi na ovom portalu.
Pojma nemaš papak. Sjedi za tastaturu i liječi komplekse. Momak radi u 2.Bundesligi. Halooo!
Usamljeni Hashishar
Reče neko ko živi s mamom i tatom i čeka da dobije marku da bi išao ispijati jednu kafu čitav dan. Hajde poklopi se fino i plači što ćeš čitav život biti luzer bez posla.
United_HZ
E yebem vas nepismene, gdje su sad ti svi veliki klubovi, eno TSV Minhen u četvrtoj ligi; Bolton, Blekburn, u trećoj; a ovaj lik vodi Regensburg šta vam je ljudi zatucani ste u mozak pravo
United_HZ
Miran klošarčiću
Tastatura mangup.
Upravo zbog takvih neznalica i glupana a tastatura-mangupa Bosna i Hercegovina je tu gdje jeste. Imamo trenera u 2.Bundesligi i ti kažeš kao da nema pojma. Pa pogledaš li se u ogledalo dorate?
United_HZ
Halo u drugoj Bundesligi kad bude izborio promociju u viši rang onda se javi. Dobar vam je tamo neki žlj trener ž klase a Safet Sušić Pape koji nas je odveo na prvenstvo pljujete ga ne stajete.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti