Dobio šest mjeseci zatvora nakon što je pretukao starca

Igrač Ludogoretsa mora iza rešetaka

Dobio šest mjeseci zatvora nakon što je pretukao starca

Endin Čaušević

Fudbaler bugarskog Ludogoretsa, Virgil Misidjan, osuđen je na šest mjeseci zatvora zbog tučnjave.

Ovaj holandski fudbaler pretukao je 70-godišnjeg čovjeka u Roosendaalu i zbog toga je žestoko kažnjen. Sud je danas zvanično potvrdio da je igrač Ludogoretsa dobio šest mjeseci zatvorske kazne.

Misidjan će četiri mjeseca od ove kazne provesti u zatvoru, dok je ostatak uslovna kazna. Holanđanin je pokušao da se opravda izjavom da samo reagovao na uvrede na rasnoj osnovi.

Igrač Ludogoretsa najavio je da će se žaliti na ovu odluku i da vjeruju da će na kraju dobiti ovaj slučaj. Misidjan u dresu Ludogoretsa igra skoro pet godina, ali ukoliko završi u zatvoru sigurno će morati tražiti novi tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti