Dobra, pa loša vijest za Barcelonu
(Foto: EPA) Samuel Umtiti je propustio veći dio sezone zbog teške povrede, a datum njegovog povrtka je još uvijek nepoznat

Samuel Umtiti se konačno priključio ekipi

Dobra, pa loša vijest za Barcelonu

Samuel Umtiti je mjesecima van stroja zbog teške povrede koljena. Svojevremeno su pojedini španski mediji špekulisali da je situacija toliko ozbiljna da Umtitiju zbog pomenute povrede prijeti kraj karijere.

Ipak, nakon što je određeni period proveo na liječenju u Kataru, francuski štoper se vratio u ekipu.

Priključio se Umtiti prvom timu u Kataloniji, a iako iz Barce ne špekulišu o datumu njegovogo povratka na teren, oporavak se sada nazire.

Sama činjenica da se Umtiti priključio ekipi predstavlja sjajne vijesti za Barcu, ali su danas stigle i one nešto lošije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, veznjak Arthur Melo koji se odlično uklopio u ekipu od ljetošnjeg dolaska na Nou Camp se povrijedio i pauzirat će tri ili četiri sedmice. Tako će sigurno propustiti duele sa Bilbaom, Valladolidom i Sevillom u La Ligi, kao i meč Lige prvaka protiv Lyona.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi