Dobra partija Srđana Grahovca nije prošla neopaženo

Bh. internacionalac u timu kola

Dobra partija Srđana Grahovca nije prošla neopaženo

Bh. internacionalac Srđan Grahovac nastavio je sa dobrim partijama u Austriji.

Pauza uzrokovana pandemijom novog koronavirusa nije pretjerano utjecala na formu ovog Banjalučanina, koji je još jednu sjajnu partiju za Rapid pružio minule sedmice.

U okviru 26. kola austrijske Bundeslige Rapid je kao domaćin slavio nad Wolfsbergerom rezultatom 2:1, a veliki udio u tome imao je upravo Grahovac koji je na kraju uvršten i u tim kola.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Austrijanci su nastup Grahovca ocijenili s vrlo visokom ocjenom i na kraju ga smjestili u idealnih 11 koji još čine: Stanković (Salzburg), Geiml (Rapid), Dabanli (Altach), Ullmann (Rapid), Thurnwald (Altach), Yeboah (WSG Tirol), Liendl (WAC), Sam (Altach), Szoboszlai (Salzburg) i Despodov (Sturm).

Rapid je inače nedjeljnom pobjedom zasjeo na drugo mjesto tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi