Dobre vijesti iz Njemačke: Nacho Novo napustio bolnicu

Osjeća se mnogo bolje

Dobre vijesti iz Njemačke: Nacho Novo napustio bolnicu

Legendarni napadač Glasgow Rangersa Nacho Novo u nedjelju je doživio srčani udar za vrijeme jedne malonogometne utakmice u Njemačkoj.

Novo se pred početak susreta nije osjećao baš najbolje, a tokom utakmice je doživio srčani udar zbog kojeg je hitno prebačen u bolnicu.

Ljekari su dva dana pružali veliku pomoć 38-godišnjem napadaču koji se sada, srećom, osjeća mnogo bolje.

"Nacho se sada osjeća mnogo bolje i više nije na intenzivnoj njezi, te je napustio bolnicu u Berlinu. Ovo što nas je zadesilo je nevjerovatan šok, a želim se u njegovo i svoje ime zahvaliti svima na velikoj podršci koju su nam pružili ovih dana", poručila je njegova supruga Donna.

Nacho Novo je velika legenda Rangersa za koji je nastupao od 2004. do 2010. godine. Za klub sa Ibroxa je postigao 73 gola na 255 utakmica, te je osvojio tri titule prvaka Škotske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi