Dobre vijesti iz Ovidiua: Mihojević spreman za Rumuniju

Doktori sanirali povredu

Dobre vijesti iz Ovidiua: Mihojević spreman za Rumuniju

Endin Čaušević

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra igra u gostima protiv Rumunije jednu od najvažnijih utakmica kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranicima Vinka Marinovića sutra treba pobjeda kako bi ostali u borbi za prvo mjesto u grupi koje vodi na Euro. Naš selektor je bio u problemima s povrijeđenim igračima, ali dan pred utakmicu konačno je uspio dobiti i dobre vijesti.

Naime, za sutrašnju utakmicu protiv Rumunije bit će spreman defanzivac Marko Mihojević koji je u petak na meču sa Švicarskom dobio nezgodan udarac. Doktori naše mlade reprezentacije su uspjeli da saniraju povredu, te će nekadašnji igrač Sarajeva biti u konkurenciji za ovu utakmicu.

Podsjećamo, utakmica između Rumunije i Bosne i Hercegovine igra se sutra od 18 sati.

Top Komentari

MirzaBarucic
Sretno Zmajici! Drzavni dres je SVETINJA.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi