Kako da Zmajići pronađu put do gola Rumunije pored ovog "čuda"?!

Radu je junak Rumuna, hoće li i nas zaustaviti?

Kako da Zmajići pronađu put do gola Rumunije pored ovog "čuda"?!

Edmir Škorić

Andrei Radu je junak rumunske mlade reprezentacije, pošto je u Portugalu odbranio penal u 98. minuti i tako sačuvao 2:1 vodstvo svog tima.

Rumunija je tom pobjedom ostala u igri za plasman na Evropsko prvenstvo i u utorak dočekuje BiH, a ukoliko pobijedi, i uz vjerovatnu pobjedu protiv Lihtenštajna, Rumuni su u pol poziciji kada je borba za plasman na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta u ovom uzrastu u pitanju.

Sada bi se druga priča pričala da je Portugal uspio da izjednači na 2:2, ali se hobotnica u vidu Radua ispriječila i spasila Rumune koji su kraj dočekali s devet igralča.

Mladi golman je na posljednjem treningu pred duel s BiH pokazao koliko je zapravo dobar. Pokušao ga je panenkom iznenaditi jedan igrač, ali on se najprije bacio, a onda maestralno uspio da odbrani iako je već bio savladan.

Golman Genoe djeluje kao prava napast i pitanje je kako će Zmajići pronaći put do njegove mreže. Vjerujemo da će Demirović, Gojak, Menalo, Kuzmanović, Ćavar i društvo ipak doći do gola.

Top Komentari

prsatidado
Skoricu koji si ti retard boze sacuvaj
17 1
Dobar,Los,Zao
Unijeće Demir i njega i loptu zajedno u paketu u go!
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije