Dobre vijesti za Begovića: Courtois se vraća u Primeru?
FOTO: EPA

Mogao bi napustiti Plavce

Dobre vijesti za Begovića: Courtois se vraća u Primeru?

Adnan Beganović

Belgijski reprezentativni golman Thibaut Courtois mogao bi u ljetnom prelaznom roku napustiti redove Chelseaja.

Kako se blii kraj aktuelne sezone tako se i u inostranim medijima sve više špekuliše o transferima, a otočki mediji danas tvrde da bi Courtois mogao napustiti londonske Plavce.

Navodno je za sjajnog belgijskog golmana zainteresiran Real Madrid, koji je ljetos htio dovesti golmana Manchester Uniteda, Davida de Geu.

Transfer je bio dogovoren, ali je propao u posljednji trenutak, a iz Reala su se prema pisanju otočkih medija odlučili okrenuti Courtoisu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Navodno belgijski golman nije sretan u Chelseaju i ne bi imao ništa protiv povratka u Primeru gdje je već sa dosta uspjeha branio za Atletico Madrid.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti