Dobre vijesti za Spallettija: Pjanić spreman za Torino

Bh. fudbaler se oporavio od povrede

Dobre vijesti za Spallettija: Pjanić spreman za Torino

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome večeras na Olimpicu igraju protiv Torina u okviru 34. kola italijanske Serije A.

Roma je u nedjelju remizirala na gostovanju protiv Atalante (3:3), te je ekipi Luciana Spallettija potrebna pobjeda protiv Torina u borbi za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Utakmicu u Bergamu zbog povrede propustio je bh. reprezentativac Miralem Pjanić. Iako je u ponedjeljak trenirao odvojeno od ekipe čini se da će Pjanić biti spreman za večerašnju utakmicu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bh. fudbaler se ponovo našao u konkurenciji za meč, a italijanski mediji vjeruju da će Spalletti Pjanića uvrstiti u početnu postavu. Utakmica između Rome i Torina igra se od 20:45 sati.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi