Dobre vijesti za Tuzla City: Stojčev, Zlatković i Omeragić počeli trenirati s ekipom

Ekipa se sprema za susret protiv Sarajeva

Dobre vijesti za Tuzla City: Stojčev, Zlatković i Omeragić počeli trenirati s ekipom

U nedjelju su fudbaleri Tuzla Cityja nakon "generalke" sa Slobodom imali slobodan dan, a od ponedjeljka su ponovo u trenažnom procesu.

S obzirom da se u Simin Hanu izvode radovi na pripremanju podloge za postavljanje vještačke trave, ekipa je prinuđena da traži alternativne terene. Tako će se Plavi za susret sa Sarajevom pripremati na Modracu kod Lukavca, a zdravstveni bilten se popravlja.

"U utorak smo prije podne vježbali na 'Slanoj Banji' a popodne smo na Modracu kod Lukavca. Radimo i pripremamo se za Sarajevo", kaže trener Starčević.

S obzirom da je pet igrača ostalo u Tuzli i da uopšte nisu putovali u Ulcinj a da se s Jadrana još toliko vratilo povrijeđenih, Starčević je komentarisao i zdravstvenu situaciju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da, bolja je. Stojčev i Omeragić su počeli da rade sa ekipom, kao i Zlatković koji je zbog udarca izašao protiv Slobode. I on je uredu tako da sada na raspolaganju imamo nešto širi izbor", dodao je trener.

Podsjetimo, Tuzla City na otvaranju proljetnog dijela sezone dočekuje Sarajevo na Tušnju i to u subotu od 14 sati i 30 minuta.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti