Dobre vijesti za Zrinjski pred gostovanje na Grbavici

Blaž Slišković na slatkim mukama

Dobre vijesti za Zrinjski pred gostovanje na Grbavici

S. Mlaćo

Pred nogometašima Zrinjskog sutra je novi težak ispit. U okviru 7. kola Lige za prvaka Plemići će u goste drugoplasiranom Željezničaru kojem u ovom meču igraju samo tri boda.

Nakon pobjede u Bijeljini, u Zrinjskom vlada sjajna atmosfera, a dobra vijest za Blaža Sliškovića jeste povratak Pere Stojkića koji je propustio prethodnih pet utakmica Lige za prvaka.

Stojkić je počeo trenirati sa ekipom i bit će u kombinaciji za duel na Grbavici, kao i Slobodan Jakovljević koji je u Bijeljini meč morao napustiti ranije zbog žestokog starta jednog prvotimaca domaćeg tima.

"Izvan stroja i dalje su Miloš Aćimović i Ed Kevin Kokorović, prvi zbog rupture mišića zadnje lože, a drugi zbog loma ključne kosti", istakli su iz Zrinjskog.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi