4

Komentari (4)

Adnanos
Ljudi odigraju Samo jednu utakmicu pa padaju. Znam to dobro iz iskustva. Padao sam na Man Utd - Bolton i na Chelsea - West ham i gubio ogroman novac. Za dvije godine dobijao sam nevjerovatne sume na nevjerovatne utakmice a takodjer isto tako gubio. Sve u svemu treba mi jos 8 gd da se izucem a nisam igrao vise od dvije godine. Izgubio 400 000 maraka a pola od toga licno svoji. A mislio sam da sam naj pametniji kao i vecina drugi koji igraju. Kad sam dobivao 20 000 za dan mislio sam da ja znam.
rabodimis
Jbt tvoja prica interesantnija od ove, ne rece sta bi sa drugom polovinom, jel to u tih 2+8 godina trebas vratit ? Pravi crnjak... Ja da sam na tvom stavio bih sve na crveno, ko ga je*e.. Nedaj se Ado, preseli brate u Latinsku Ameriku, lakse ti je puno a i jaftinije ce te izac... a tamo imas i borbe pijetlova, nesto novo a mozda te i krene, ko zna..
Adnanos
Druga polovina je kredit sto sam digao. Vracam 2000 maraka svaki mjesec a u to ulazi i kamata. Proadao stan da bi dio duga mogao vratit i onda pod kiriju. Nekukam kad kazem da zivim u Svedskoj a da mi je kao nekima u Bosni. Sam pao sam se ubijo. Dijelim pricu da se nebi drugima isto dogodilo. Samo kazem dok se kocka svako misli da je najpametniji i da bas on zna. Ja sam prve godine bio u plusu od 150 000 maraka a onda je sve krenulo nizbrdo a tada nisam bio svjestan toga. Koliko je covjek ubijedjen da je u pravu i da zna bas sve nemozes opisat ako se nenadjes u toj situaciji. Danas na to gledam puno drugacije i nedaj Boze nikom da se desi. Oni koji su dobro uvuceni u kocku reci ce da sam ja budala i ovakav i onakav a i to znam iz islustva. Ali meni nije bitno to, ako bar jedan povuce pouku iz moje price ja sam sretan.
Penderinos
Ovaj igro sve jedinice tj. sve ziceri jedino se ne bi usudio potegnuti keca na kopenhagena
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.