Dobro je i živ ostao: Čekao 250.000 eura na utakmici Leipzig - Atletico

Nije dočekao...

Dobro je i živ ostao: Čekao 250.000 eura na utakmici Leipzig - Atletico

E. Škorić

Atletico Madrid može da žali jer je ostao bez polufinala, ali šta tek reći za neimenovanog nesretnog kladioničara kojem je poraz Madriđana "ukrao" čak 250.000 eura.

Bundesligaška momčad Leipzig iznenadila je Atletico i jučer pobijedila s 2:1, pa će igrati s PSG-om za finale, a favorizovani tim Diega Simeonea može da žali, posebno jer je to bila idealna prilika da se uđe u završnicu Lige prvaka.

Dani Olmo je bio strijelac vodećeg gola za Leipzig, no Joao Felix je u 71. minuti iz penala izjednačio. Tada je još kladioničar vjerovao u bogatstvo, ali sve mu je oduzeo Tyler Adamas golom u 88. minuti. Povijesni plasman Leipziga u polufinale i ogromna tuga za čovjeka koji je na tiketu čekao samo pobjedu Atletica za skoro 250.000 eura.

[twitter]https://twitter.com/shutuplad/status/1294020422485315584[/twitter]

Konkretno, čekao je iznos od 249,553.58 eura nakon što je prethodno pogodio 12 parova.

Dan ranije na Twitteru se pojavio i tiket koji je odigrao jedan igrač. Pao je za 233.000 dolara samo Atalantu, a zanimljivo da bi čekao Leipzig dan kasnije i prošao bi. Podsjećamo da je Atalanta vodila 1:0, do 90. minute, pa izgubila od PSG-a 2:1.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nema šta, odavno nisu bili teži padovi na kladionici...

Top Komentari

Adnanos
Ljudi odigraju Samo jednu utakmicu pa padaju. Znam to dobro iz iskustva. Padao sam na Man Utd - Bolton i na Chelsea - West ham i gubio ogroman novac. Za dvije godine dobijao sam nevjerovatne sume na nevjerovatne utakmice a takodjer isto tako gubio. Sve u svemu treba mi jos 8 gd da se izucem a nisam igrao vise od dvije godine. Izgubio 400 000 maraka a pola od toga licno svoji. A mislio sam da sam naj pametniji kao i vecina drugi koji igraju. Kad sam dobivao 20 000 za dan mislio sam da ja znam.
5 0
Penderinos
Ovaj igro sve jedinice tj. sve ziceri jedino se ne bi usudio potegnuti keca na kopenhagena
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi