Dobro je prošao: Turski golman pogođen flašom u glavu
Foto: EPA

Navijači Fenerbahčea mu 'zamjerili'

Dobro je prošao: Turski golman pogođen flašom u glavu

Fenerbahče i Bašakšehir su jučer odigrali jedan od derbija 4. kola turske Super lige. Bašakšehir je na kraju došao do bitne gostujuće pobjede rezultatom 2:3, a osim sjajnog fudbala, susret je obilježio i jedan incident.

Naime, Bašakšehir je pred kraj prvog poluvremena vodio rezultatom 2:0, a golman ove ekipe Volkan Babacan je već počeo "krasti" vrijeme prilikom izvođenja gol auta.

On je zbog toga dobio i žuti karton, a njegov potez se nikako nije svidio navijačima Fenera, pa ga je jedan od njih odlučio gađati flašom.

Navijač je, očigledno, uspio u svojoj namjeri, te je pogodio Babacana plastičnom flašom u glavu. Flaša je "eksplodirala" kada je pogodila Babacana, pa je trenutak udarca izgledao zaista užasno.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Na sreću, Babacan je, nakon kraće intervencije ljekarskog tima, bio u stanju nastaviti susret



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi