Dobro zapamtite ovo ime: Chelseajev dragulj pokazao kakav će biti igrač

Eto zbog čega ga Bayern toliko želi...

Dobro zapamtite ovo ime: Chelseajev dragulj pokazao kakav će biti igrač

Chelsea u ovim trenucima privodi kraju meč 1/16 finala FA Kupa protiv Sheffield Wednesdayja, protiv kojeg vodi sa 2:0.

Prvi gol na utakmici postigao je Willian u 26. minuti, ali ono o čemu će se najviše pričati jeste debitantski gol Calluma Hudson-Odoija u 66. minuti.

Mladi 18-godišnji krilni napadač Chelseaja iskoristio je perfektan pas Christensena, a onda izuzuetnim prijemom lopte prevario svog čuvara i rutinski pogodio za 2:0. Tako iskusno, kao da iza sebe ima stotine i stotine utakmica na seniorskom nivou.

Hudson-Odoi je najveći dragulj Chelseajeve škole fudbala ali oko njega se već podiglo mnogo prašine jer, navodno, ne želi potpisati novi ugovor sa klubom sa Stamford Bridgea. Kruže glasine da ovaj mladić silno želi preći u Bayern Munchen, čiji sportski direktor Hasan Salihamidžić uopšte ne krije veliko interesovanje za njega.

Inače, Hudson-Odoi je već postigao jedan gol za Chelsea ali na utakmici Evropske lige protiv PAOK-a.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti