Dočekao svojih pet minuta: Navasov "mig" Courtoisu postao viralan za kratko vrijeme

PSG razbio Real

Dočekao svojih pet minuta: Navasov "mig" Courtoisu postao viralan za kratko vrijeme

A. Čaušević

Real Madrid je novu sezonu Lige prvaka otvorio ubjedljivim porazom od PSG-a. Pariški Sveci su slavili sa 3:0. 

Na golu Kraljeva je stajao Thibaut Courtois koji tako nije sačuvao svoju mrežu još od februara, dok je Keylor Navas ostao nesvladan i u svom drugom meču na golu prvaka Francuske.

Navas sigurno može biti zadovoljan zbog odluke da napusti Real jer je sda počeo da brani regularno za jedan od najboljih evropskih klubova.

Poslije utakmice se pojavila zanimljiva fotografija kako je prilikom pozdravljanja igrača poslije utakmice Navas namignuo u smjeru gdje se nalazio Courtois.

Nepoznato je da li je Kostarikanac zapravo provocirao Courtoisa poslije utakmice, ali fotografija je postala viralna na društvenim mrežama te je dojam da je odlični golman dočekao svojih pet minuta da pokaže svima u Realu da će žaliti za njegovim odlaskom. 

Poslije utakmice Navas je komentarisao svoj odnos s belgijskim golmanom kazavši da nije zbog njega napustio kraljevski klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Kurto je *****a od golmana,Navas je za njega Buffon !
5 3
Tz075
bakir se umijeso i u PSG
0 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi