"Dodaju nam sol na ranu dok mi spašavamo voljeni klub od nestanka"

Jasna poruka iz Zenice

"Dodaju nam sol na ranu dok mi spašavamo voljeni klub od nestanka"

Samir Mlaćo

Burno je u NK Čelik.

Ostavka Aydina Olguna donijela je nove probleme, a sigurno će biti veoma zanimljivo i u narednim danima pratiti dešavanja u zeničkom premijerligašu.

NK Čelik je danas uputio otvoreno pismo, a potpisnik istog je Damir Bradarac, v.d. predsjednik kluba.

"Svjedoci smo ovih dana mnogih medijskih napada na svetinju i simbol grada Zenice, NK Čelik. Naime, ti napadi dolaze od ljudi koji žele da svim silama uvuku politiku u NK Čelik, a ne da pišu o stvarnim problemima s kojima se naš klub susreće, te na taj način eventualno doprinesu rješavanju istih.

"Ja, Damir Bradarac, pisac ovog teksta, želim poručiti da naša svetinja neće biti predmet političkih potkusurivanja, neovisno od toga koji politički subjekti bili u pitanju. Potrebno je naglasiti svima u BiH, a i šire, da ovaj klub ima Statut čije odredbe jasno definišu da klubom upravljaju samo njegovi članovi. Za navedeni Statut smo se izborili mi, sami navijači, Robijaši i zaljubljenici u NK Čelik, te uz poštovanje prema drugim klubovima ističem da će mnogo vremena proći dok na te grane dođu ostali klubovi.

Ružno je da mi u Zenici doživljavamo ovakvo dodavanje soli na ranu, dok se nalazimo u ovoj teškoj situaciji i dok spašavamo naš voljeni klub od nestanka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stoga, molimo sve medije, kao i sve TV kuće da ukoliko već neće da pišu informativno o NK Čelik da ne iznose neistine, te samim tim unose nervozu među naše sugrađane, Robijaše i sve ljubitelje NK Čelik", stoji u saopštenju.

Bradarac je naveo da stoji na raspolaganju svim predstavnicima medija.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zenicanin
teska borba
3 0
hadys
E jesi pametan glupane,hoće li pisat nesto pozitivno.Nema ni jedne pozitivne tačke u Čeliku sem nas koji iskreno volimo Čelik
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi