Aydin Olgun najavio kraj "predstave"

Posljednji pozdrav putem Instagrama

Aydin Olgun najavio kraj "predstave"

E. Škorić

Proteklih dana na zvaničnom Instagram profilu NK Čelik bilo je dosta objava i uglavnom je na taj način predsjednik u ostavci, Aydin Olgun, komunicirao s ostatkom javnosti.

Račun na Instagramu bio je u rukama Olguna i njegovih saradnika i svakodnevno su se putem istog iznosile razne optužbe, iznosio se prljav veš, ali čini se da je toj "predstavi" večeras došao kraj.

Olgun, koji je u petak najavio odlazak iz NK Čelik i onda se videoporukom obratio Zeničanima, sada je uputio posljednji pozdrav i "odjavio" se sa profila koji će u budućnosti koristiti administratori zeničkog premijerligaša.

"Nenamjerno već danima zamaramo javnost neprijatnim temama. Zbog toga se izvinjavamo. Naša jedina namjera je bila da objasnimo problem sa kojim se suočavamo, da svojim odlaskom ostavimo informacije koje bi mogle pomoći budućem menadžmentu. Iako loše, smatramo da ove informacije upotrijebljene na pravi način u budućnosti mogu biti od koristi. Svima se zahvaljujemo na interesovanju i od danas predajemo zvaničnu stranicu kluba administratorima. Ne želimo dalje biti u kontaktu sa ranije pomenutim ljudima. Nadam se da NK Čelik čekaju bolja i ljepša vremena. Bio bih veoma sretan", napisano je u oproštajnoj poruci koju je potpisao Aydin Olgun.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Miky007
NK Celik = Sve go lopov do lopova! Ovaj nazovi sponzor nesto nasao sebe, dali da opere lovu ili slicno ne znam, ali se nesto ocito zeznuo.. Ovi nazovi igraci njih par kontali evo sanse da se obezbijede finansijski, udruzili se bradica i njih par iskusnijih kontali da nekog ucjenjuju, ko neke igracine da zarade 500 000 km u ovoj ligi za 2-3 sezone..Ma gdje ste majstori nismo vas prepoznali! I ko je u svemu popusio...pa jadni i vjerni navijaci, koji nemaju ni za kifle, pored svog jada u dvoristu, krivi su im iz Sarajeva itd itd, a ne pociste svoja vnago ispred svog praga!! Steta je samo za ime NK Celik i onaj grb!
5 1
karokovd
Povedi nas Aydo!!!! ććelik do Evrope!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi