Dogovoren još jedan transfer iz Serije A u Premier ligu

Praet u Leicesteru

Dogovoren još jedan transfer iz Serije A u Premier ligu

E. Škorić

Bliži se kraj prelaznog roka u Engleskoj (četvrtak, 18 sati) i stoga je bilo za očekivati da će na Otoku da "podivljaju".

Prvo je stigla vijest da je Tottenham dogovorio transfer Paula Dybale iz Juventusa, navodno i Philippea Coutinha iz Barcelone, a trgovali su i drugi engleski timovi.

Francuski bek Sidibe stigao je iz Monaca u Everton, Harry Wilson je iz Liverpoola posuđen Bournemouthu, Pele je iz Monaca prešao u Reading, Fulham je doveo Harryja Artera iz Bournemoutha, West Ham Goncala Cardosa, a sada se pojačanjem pohvalio i Leicester.

Bivši prvak Engleske je dogovorio sve detalje sa Sampdorijom i u svojim redovima će imati Dennisa Praeta, a sada se čeka još zvanična potvrda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Belgijski veznjak bio je također i na meti Arsenala i Milana, ali na kraju je odlučio da pojača Lisice.

U Leicesteru vjeruju da će zajedno s Tielemansom, Maddisonomi Ndidijem činiti dobar vezni red.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi