Dogovorili se Inter i Las Palmas, Gabigol ide na posudbu

Riješenje za Brazilca

Dogovorili se Inter i Las Palmas, Gabigol ide na posudbu

Brazilski napadač Gabriel Barbosa naredne sezone će igrati u La Ligi. 

On je prošlog ljeta stigao u Inter iz Santosa za čak 30 miliona eura, ali je u ekipi iz Serije A odigrao samo deset mečeva od čega nijednu nije počeo. U strijelce se upisao samo jednom.

Ipak, čini se kako je svjetlo na kraju tunela za njega odlazak u Las Palmas na jednogodšnju posudbu. Tamo će sigurno dobijati mnogo veću priliku za igru te će pokazati šta zna. Italijanski mediji izvještavaju da su se dva kluba dogovorila oko posudbe, te da bi stvari uskoro trebale biti ozvaničene.

Podsjetimo, popularnog Gabigola ugovor za Inter veže do ljeta 2021. godine tako da ima još mnogo vremena da se dokaže i u slavnom italijanskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi