Gabigola ugrijalo sunce

Zaigrat će od prve minute

Gabigola ugrijalo sunce

Edmir Škorić

Interov napadač Gabriel Barbosa konačno bi mogao zaigrati od prve minute.

Inter gostuje Genoi i na spisku nema Joaa Mirande, Cristiana Ansaldija, te Jeisona Murilla, ali očekuje se da bi Marco Andreolli i Barbosa trebali zaigrati od prve minute.

Murillo je suspendovan u meču protiv Napolija, Miranda i Ansaldi tek su se vratili nakon povreda i trener Stefano Pioli odlučio je malo "zarotirati" ekipu i ujedno dati šansu igračima na koje je manje računao.

Barbosa bi tako trebao da zaigra u vrhu napada s Maurom Icardijem. Brazilac je za 29,5 miliona eura stigao iz Santosa, no nije se nešto posebno istakao u Interu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednji nastup je imao 26. februara protiv Rome, a narednih osam utakmica sjedio je na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti