Dok Azzurri rade Grcima šta hoće Mancini je zvučno ime ostavio na tribinama

Italijani ubjedljivi

Dok Azzurri rade Grcima šta hoće Mancini je zvučno ime ostavio na tribinama

Admin Čaušević

Najbolje poluvrijeme u posljednjih nekoliko godina Italijani su odigrali u Atini. 


Poslije prvih 45 minuta utakmice 3. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Grčke Azzurri vode sa ubjedljivih 0:3.

Italijani Helenima na Olimpijskom stadionu rade praktično šta hoće, a golove su postigli u periodu od 10 minuta, strijelici su bili Nicolo Barella, Lorenzo Insigne i Leonardo Bonucci.

Kakvim sastavom raspolaža Roberto Mancini dovoljno i govori podatak da je pred utakmicu na tribine odlučio poslati Ciru Immobilea.

Napadač Lazija je u nedavno završenoj sezoni Serije A zabio 15 golova, ali je jasno da Mancini više vjeruje drugim igračima....

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na klupi su se našli Kean, Pavoletti i Quagliarella, dok napad u startnih 11 predvode Chiesa, Insigne i Belotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi