Dok ga Sarajevo i Sloboda čekaju, Obradović nastupa za treći klub
Marko Obradović (lijevo) zaigrao je za Yenisey u Antaliji.

Gdje će nastaviti karijeru?

Dok ga Sarajevo i Sloboda čekaju, Obradović nastupa za treći klub

Nekadašnji napadač Radnika iz Bijeljine Marko Obradović uveliko se povezuje sa povratkom u Premijer ligu, ali na kraju ne bi bilo nikakvo čudo da se to ne dogodi.

SportSport.ba je prije nekoliko dana pisao da je Obradović bio veoma blizu potpisa za Sarajevo, a nije tajna ni da su ga željeli vidjeti i u Slobodi.

Obradovića su iz oba tabora očekivali na pripremama u Antaliji i 26-godišnji napadač je zaista stigao u Tursku ali, čini se, ni u Sarajevo, ni u Slobodu.

Ruski Yenisey Krasnoyarsk mogao bi biti naredna Obradovićeva stanica nakon Aktobea. Trenutno prvoplasirani tim 1. Divizije (2. liga) također se priprema u Antaliji, a jučer je na prijateljskoj utakmici protiv azerbejdžanske Kesle (1:1) od prve minute zaigrao i Obradović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Marko Obradović je igrao od prve minute i nosio je dres sa brojem 18, a vrlo brzo bi mogao i zvanično potpisati ugovor ukoliko u Yeniseyju budu zadovoljni onim što prikaže na treninzima koji slijede.

U slučaju da se to dogodi, Sarajevo i Sloboda će morati razmišljati o alternativama na poziciji napadača, a vremena do nastavka prvenstva je sve manje.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi