Dok mi čekamo početak susreta, u Madridu je pravi haos! Navijači Boce i Rivera 'zapalili' grad
Revanš Boce i Rivera je odgođen čak četiri puta prije nego što je dogovoreno da će on biti odigran izvan Argentine.

U susret Superklasiku

Dok mi čekamo početak susreta, u Madridu je pravi haos! Navijači Boce i Rivera 'zapalili' grad

Fudbaleri River Platea i Boce Juniors večeras će u Madridu konačno odigrati revanš susret finala Copa Libertadoresa. 

Mnogi su zaboravili pa ćemo podsjetiti da je u prvom meču na La Bomboneri bilo 2:2 tako da nas večeras sigurno očekuje pravi spektakl na stadionu Santiago Bernabeu.

Podsjetimo također i to da se ovaj revanš umjesto na Monumentalu igra u Madridu zbog bezbijednosnih razloga, a čini se da će čak i madridska policija večeras imati dosta posla.

Navijači Boce i Rivera su bukvalno okupirali Madrid. Neki su tražili rastav braka kako bi došli na ovaj meč, neki su davali otkaz na poslu, dok su neki prodavali auta kako bi dobili kartu za susret.

Za vas smo izdvojili nekoliko video priloga kako bi barem malo osjetili atmosferu pred početak susreta koji je planiran za 20.30 sati.

Top Komentari

Ziky
HAOS ??????? Zapalili grad ??????????? Svako se danas naziva novinarom dali bi guzice za klik
42 3
karlhajncbrazzzo
Biće 0:0
2 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije