Dok Rebić blista u Rusiji, u Frankfurtu strahuju

Hoće li ga moći zadržati?

Dok Rebić blista u Rusiji, u Frankfurtu strahuju

Hrvatski napadač Ante Rebić apsolutno je okrovljenje Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ovaj 24-godišnjak je igrama za reprezentaciju skrenuo pažnju na sebe i zasjenio mnoge saigrače, pogotovo protivnike, i sve je više velikih klubova koji se interesuju za njega.

Rebić je fudbaler Eintrachta iz Frankfurta, u kojem su i sretni i tužni zbog ovoga što njihov fudbaler radi u Rusiji. Razlog je, naravno, to što ga žele zadržati, ali postavlja se pitanje - Kako?

"On nema otkupne klauzule u svom ugovoru. Želimo da ga zadržimo, ali važno je da u cijeloj priči i on bude zadovoljan", rekao je sportski direktor Frankfurta Bruno Hubner.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Najveći favorit za dovođenje Rebića je Bayern, čiji ga je trener Niko Kovač već stigao javno pohvaliti, a za njegove usluge se zanima i Everton. Cijena bi mogla ići i preko 40 miliona eura, što je za njega do jučer bilo nezamislivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi