Subašićeva supruga nasmijala Hrvatsku porukom nakon meča s Danskom

Iz Zadra bodri supruga

Subašićeva supruga nasmijala Hrvatsku porukom nakon meča s Danskom

E. Čaušević

Reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon dramatične pobjede nad Danskom, a junak u ovoj u takmici bio je golman Danijel Subašić.

Utakmica Hrvatske i Danske otišla je u produžetke, a putnika među osam najboljih ekipa svijeta saznali smo tek nakon penala. Junak Vatrenih bio je Subašić koji je odbranio čak tri penala Dancima i tako je odveo svoju selekciju u četvrtfinale.

Nakon utakmice Subašić je nasmijao mnoge izjavom da njegova supruga Antonia nije u Rusiji, te da odavno ne dolazi na njegove utakmice. Antonia je bila na meču Eura prije dvije godine protiv Portugala kada je Hrvatska ispala, a tada joj je Danijel rekao da je bolje da od sada utakmice gleda u kući.

Tako je bilo na ovom Svjetskom prvenstvu jer je njegova ljepša polovina ostala u Zadru, ali vatreno bodi svog muža. Također, nakon utakmice poslala je poruku svom mužu, a Subašić je otkrio šta mu je supruga poručila.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

"Moja Antonia mi je poslala poruku nakon meča s Danskom. Samo mi je kratko napisala: Ljubavi, vidimo se što kasnije ako Bog da", izjavio je Subašić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi