Dok su igrači Chelseaja slavili trofej Fabregas je oduševio navijače Uniteda

Tješio protivnički tim

Dok su igrači Chelseaja slavili trofej Fabregas je oduševio navijače Uniteda

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja uspjeli su sezonu završiti sa osvojenim peharom jer su jučer u finalu FA Kupa uspjeli savladati Manchester United sa 1:0.

Chelsea iza sebe ima sezonu za zaborav nakon što nisu uspjeli izboriti ni Ligu prvaka, ali je Antonio Conte uspio barem malo popraviti dojam osvajanjem FA Kupa protiv ljutog rivala Uniteda.

Plavci su do pobjede došli na krilima Edena Hazarda koji je bio precizan sa bijele tačke. Londonski klub uspio je da sačuva prednost iako su Crveni đavoli pred kraj meča pokušali svim silama da poravnaju i odvedu finale u produžetke.

Nakon što je glavni sudija svirao kraj utakmice navijači obje ekipe bili su oduševljeni potezom Cesca Fabregasa koji je bio prvi iz tabora Chelseaja koji je prišao igračima Uniteda i pozdravio se s njima. Dok su ostali igrači Plavaca slavili pobjedu Fabregas je tješio igrače s Old Trafforda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi