Dok sve zvijezde uživaju u čarima ljeta na skupim destinacijama, Haaland s motorkom u rukama...

Ima posla kod kuće

Dok sve zvijezde uživaju u čarima ljeta na skupim destinacijama, Haaland s motorkom u rukama...

E. Škorić

Erling Haaland je, po završetku sezone u Njemačkoj, odlučio da se vrati u Norvešku kako bi vrijeme provodio uz porodicu i prijatelje.

Norveški talentovani napadač koji nas je impresionirao najprije u dresu Salzburga, a od zime i u dresu Borussije Dortmund, najzad je dobio malo vremena za sebe i svoju porodicu i nema sumnje da uživa u svakom danu u norveškim ljepotama.

Jednostavan kakav jest, Haalanda nema previše na društvenim mrežama, ne ide na najskuplje destinacije i ne fotografiše se u najluksuznijim automobilima, ali zato može uzeti motorku u ruke i pomoći u čišćenju rijeke u svom gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi