Dok svi gledaju u Messija i Barcelonu u Real Madridu se dešava ozbiljan problem
Foto - EPA

Bale neće da ide

Dok svi gledaju u Messija i Barcelonu u Real Madridu se dešava ozbiljan problem

M. Šljivak

Lionel Messi glavna je tema španskih medija u proteklih sedam dana.

Argentinski fudbaler je izrazio želju za odlaskom, te se vode velike bitke sa rukovodstvom kluba oko toga može li samo tako otići.

Dok je javnost zaokupljena Messijem, Barcin veliki rival Real Madrid, također ima svoj problem. On se zove Gareth Bale.

Velšanin ne pristaje da ga klub proda. Ne pristaje na bilo kakav razgovor o takvom odlasku iz Madrida i za njega postoji samo jedna opcija i jasno je poručio rukovodstvu kluba.

"Isplatite me i otići ću".

Potražite više informacija na temu La Liga:

A ako bi to učinio Real bi morao izdvojiti ogromnu cifru. Bale zarađuje 17 miliona eura po sezoni, preostale su mu dvije godine ugovora i to znači da bi Kraljevi morali da isplate 34 miliona eura kako bi Bale otišao.

Za sada od strane Velšanina nema nikakve želje za pregovorima. On je svoj stav rekao i Real će morati da ga istrpi ako ga ne budu isplatio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Jedan hoće da ide a ne daju mu a drugog tjeraju a neće da ide.
7 2
ragge
Svaka mu čast i treba ovako, prošle godine sve dogovorio da ide u MLS a oni ga nisu pustili, sada nek se samo za****je a oni ga moraju plaćat.. karma je *****
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi