Kolašinac u idealnom timu novajlija u Premier ligi

Prema izboru Bleacher Reporta

Kolašinac u idealnom timu novajlija u Premier ligi

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac ovog ljeta je stigao u Premier ligu i postao novi fudbaler Arsenala.

Prema izboru uglednog Bleacher Reporta, Kolašinac je jedan od najboljih fudbalera koji će se u sezoni 2017/2018. prvi put okušati u Premier ligi i uvršten je u zanimljivi tim koji sačinjavaju novajlije u najjačoj engleskoj ligi.

Bleacher Report je na gol postavio Edersona (Manchester City), a u odbrani su Kolašinac (Arsenal), Lindelof (Manchester United), Rudiger (Chelsea) i Kiko (Watford).

U veznom redu se nalaze Klaassen (Everton), Bakayoko (Chelsea), Silva (Manchester City) i Salah (Liverpool), dok su u napadu Sandro (Everton) i Lacazette (Arsenal).

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi